TEM-funderingar fyller 1 år idag

fodelsedagsljusIdag 15 november är det exakt 1 år sedan vi på Stiftelsen TEM startade TEM-funderingar som ett litet bloggexperiment. Trots vissa perioder med stiltje har bloggen överlevt och är nu mer livskraftig än någonsin. Några av skribenterna har försvunnit och några har tillkommit, men de flesta av oss har varit med hela tiden.

Hur såg då första blogginlägget ut?

Välkommen till TEM:s funderingar. Sidan är nystartad och till en början kommer den att uppdateras sporadiskt, men det kommer mera! Stiftelsen TEM vid Lunds Universitet arbetar främst med miljöfrågor och hållbar utveckling. Vi fungerar som en länk mellan universitet, näringsliv och offentlig sektor. Vi verkar både som miljökonsulter och miljöforskare med andra ord. Du kan läsa mer om TEM på vår hemsida: www.tem.lu.se

Även om vi naturligtvis inte kan konkurrera med Blondinbella och vad de nu heter så är vi mycket nöjda med det genomslag TEM-funderingar har haft. Vi har fått kontakt med många intressanta personer som vi kanske inte hade fått kontakt med utan bloggen och vi hoppas den lever kvar många år till. Nästa år fyller bloggen 2 och Stiftelsen TEM fyller 25 år, mycket att fira med andra ord. Lite statistik från WordPress:

Bloggstatistik

Total views: 68,722
Busiest day:
962 — Thursday, February 7, 2008

Totalsummor

Inlägg: 197
Kommentarer:
281
Kategorier:
10
Taggar:
700

/Daniel Eriksson

Kommentarer inaktiverade.