CSR Forum Sverige bildat

Igår hölls en konstituerande stämma för den nystartade föreningen CSR Forum Sverige. Föreningens syfte är att fungera som en plattform för erfarenhetsutbyte och kontaktskapande, skapa förståelse och kunskap för CSR, samt främja arbetet med CSR-frågor i samhället. Vid starten vill ett 50-tal personer gå med i nätverket.

Initiativet till att starta föreningen CSR Forum Sverige kommer från Stiftelsen TEM som även startat företagsnätverket CSR Skåne. När CSR Skåne drog igång märkte TEM att det även fanns ett behov av ett nätverk för individer. CSR Forum Sverige riktar sig till personer som på något sätt arbetar med CSR-frågor, inom företag och andra organisationer och som vill träffa andra som arbetar med CSR-frågor för att utbyta erfarenheter och utveckla CSR-arbetet.

Nätverket kommer att vara uppbyggt på liknande sätt som CSR Forum Danmark och även samarbeta med den föreningen.Det kommer att finnas olika arbetsgrupper som kan ta sig an specifika frågor och även allmänna diskussionsträffar står på agendan.  Det är upp till medlemmarna att själva välja vilka frågor man vill arbeta med, utifrån föreningens definition av CSR-begreppet.

Kontakt: Iris Rehnström, iris.rehnstrom@tem.lu.se, 0708-92 73 03


Läs mer om CSR Forum Sverige >>>

Läs pressmeddelande om CSR Forum Sverige >>>

Kommentarer inaktiverade.