CSR Forum Sverige – missa inte den stora kick-offen i februari

Föreningen CSR Forum Sverige, som vänder sig till alla som arbetar med CSR-frågor eller har ett aktivt intresse för CSR-frågor,  startar upp den operativa verksamheten med en stor kick-off den 10/2 mellan kl. 17-21 på  Kommendanthuset, Malmöhusvägen, Malmö.

Tanken är att komma igång med verksamheten genom en workshop utifrån Open Space-modellen. Deltagarna föreslår ämnesområden som skall diskuteras. Det kan vara alltifrån mänskliga rättigheter, grundläggande rättigheter i arbetslivet, miljö- och konsumentfrågor  till CSR som karriärväg. Sedan grupperas alla förslagen i ett antal stationer. Deltagarna väljer station och samtalen börjar i de grupperna. Man kan byta grupp under kvällens lopp. Tanken är att bilda ett antal grupper som kan fortsätta under året.

Om du vill anmäla dig till kick-offen eller vill ha mer information om CSR Forum vänligen kontakta mig på iris.rehnstrom@tem.lu.se

Jag hoppas på att se så många CSR-intresserade som möjligt på träffen och på en bra uppstart för föreningens verksamhet.

/Iris Rehnström

 

Kommentarer inaktiverade.