TEM tar över nyhetstjänsten Miljöledaren.

Från och med förra veckan är det vi på TEM som ger ut nyhetstjänsten Miljöledaren och vi tar därmed över utgivningen från Presence Information. Ett mycket spännande projekt som vi hoppas många kommer att få glädje av.

Miljöledaren kommer framöver att ges ut 40 veckor per år och tjänsten sammanfattar de viktigaste nyheterna, förändringar i lagstiftning, intressanta utredningar etc, allt inom miljö och hållbarhetsområdet. Målgruppen är miljö- och CSR-chefer, vd:ar, miljösamordnare, miljöstrateger etc. som inte har tid eller möjlighet att på egen hand sköta omvärldsbevakningen.

Skribenterna kommer framöver att vara bla anställda på TEM som alla arbetar med miljö- och CSR-frågor dagligen och därmed har en naturlig insikt i vad som är viktigt att veta. Vi kommer även anlita skribenter inom vissa områden.

Under hösten kommer både hemsida och nyhetsbrev att få en ansiktslyftning och framöver kommer vi addera fler tjänster som ger mervärde åt prenumeranterna.

Du kan starta en prenumeration eller pröva Miljöledaren gratis under 4 veckor om du följer länken nedan:

www.miljoledaren.com

2 svar till “TEM tar över nyhetstjänsten Miljöledaren.

  1. Intressant! Vad kostar en prenumeration då? Btw länken fungerar inte tyvärr.

    Gilla

  2. Visst är det!
    Hade glömt ett ”i” i länken av bara farten. Nu fungerar den och all prenumerationsinfo finns på http://www.miljoledaren.com/

    Gilla