Nytt ansikte på TEM

Dags att introducera en ny figur på TEM-kontoret: från juni 2012 tar Erika Olsson över Cecilia Holmgrens arbete som projektassistent. Cecilia kommer närmast att tillbringa den kommande terminen som praktikant vid Sveriges ambassad i Colombia. Vi på TEM önskar Cecilia stort lycka till och önskar samtidigt att gratulera ambassaden till sin mycket goda rekryteringsförmåga.

Erika har en kandidatexamen i statsvetenskap från Lunds universitet och kommer närmast från fem månaders praktik i CSR-branschen på den danska sidan av Öresund. Med ett stort intresse för hållbarhetsfrågor studerar Erika parallellt med arbetet på TEM en master i Miljöstrategisk styrning vid det Internationella Miljöinstitutet i Lund (IIIEE). Erika jobbar bland annat med konferensen CleanMed Europe som hålls i Malmö den 26-28 september, där TEM är medarrangör. Hon kommer också att medverka i nylanseringen av konferensen CSR Syd, som växer och från och med 2013 blir den mer internationella konferensen CSR North.

”Det känns väldigt roligt att få jobba med TEM, som jag ser som det mest spännande företaget inom CSR- och miljöbranschen i Södra Sverige. Många projekt är på gång och på kontoret är vi väldigt taggade för höstens alla uppdrag!”

/Erika Olsson

Kommentarer inaktiverade.