Nu startar vi konferensen CSR Øresund 19 maj 2016

Under 2016 återstartar vi vår CSR-konferens efter ett par års vila. Vi kommer 19 maj 2016 arrangera CSR Øresund tillsammans med Fair CSR i Danmark. Konferensen kommer att arrangeras vartannat år i Danmark och vartannat i Sverige.

csr öresund

Mer information finns på www.csroresund.com som är under konstruktion och kommer uppdateras efterhand. Om du redan nu har frågor kring sponsring, ställa ut, talare eller deltagande, kontakta oss gärna på tem@tem.se eller 040-606 55 80

Bilder och presentationer från tidigare konferenser inom CSR (CSR syd och CSR North) som TEM arrangerat hittar du här >>>

2 svar till “Nu startar vi konferensen CSR Øresund 19 maj 2016

  1. Gratulerar till att ni tar upp CSR-konferensen. Det är inte lätt att hitta en formel som passar både Skåne och Köpenhamn. Jag var med som talare på sista konferensen CSR North och förstod att den hade föregåtts av mycket framgångsrika CSR South. Folk har ett stort behov av att träffa kollegor i andra företag. När ni nu väljer att gå ihop med Danmark hoppas jag på ett ordentligt pass i den fråga som Danmark är bäst på – hållbarhetsrapportering.
    Bengt Johansson
    PS. Under mina tre år som CSR-ambassadör hade jag bara 4 inbjudningar att tala utanför Stockholm. Alla 4 var i Malmö, med olika organisationer som värdar!

    Gilla

  2. Tack, hållbarhetsrapportering kommer att bli en del av agendan och din efterträdare är redan klar som talare!

    Gilla