Om TEM-funderingar

På denna blogg publiceras personliga betraktelser, expertkommentarer, funderingar och omvärldsbevakning av personal på TEM. Vi publicerar även nyhetsbrev, information om våra utbildningar och andra event som vi är inblandade i.

Eftersom vi arbetar som hållbarhetskonsulter och med olika utvecklingsprojekt inom hållbarhetsområdet så speglas det naturligtvis i de flesta inlägg vi gör. På bloggen kan vi vara lite friare och mer personliga än på vår officiella hemsida. Vi är ca 10 personer som skriver på bloggen, några mer frekvent än andra.

 • Har du några tips på vad vi borde blogga om? Vet du om någon tillställning som skulle kunna vara intressant för våra läsare? Tipsa oss gärna på: tem@tem.se eller i kommentatorsfältet nedan.
 • Kommentera gärna, men håll det på en trevlig nivå och använd ett vårdat språk. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som bryter mot lagstiftning eller på annat sätt bryter mot gott blogg-uppförande. Vi tolererar inte heller rena SPAM.
 • Inläggen är personliga och speglar inte nödvändigtvis organisationen TEM:s åsikter. Vi garanterar inte heller riktigheten i den omvärldsbevakning och de fakta som läggs fram i våra inlägg, även om vi naturligtvis strävar efter att faktagranska våra inlägg så långt det går.
 • Det går bra att citera våra inlägg, men ange gärna källan.

Fakta om TEM-funderingar

Webbadresserna till vår blogg är:
www.temfunderingar.se
www.tem-funderingar.se
www.temfunderingar.wordpress.com.

Adressen till vår RSS-feed är:
www.temfunderingar.wordpress.com/feed

Det första inlägget skrev i november 2007.

2 svar till “Om TEM-funderingar

 1. Hej! Jag anser att vi borde ta upp – barnbegränsning – som jag skrivit om på – one tonne life TEMfunderingar -, det vore trevligt om någon tyckte till om mina åsikter där, kanske har jag fel, men i så fall vad kan vara bättre för miljön? Torild Eriksson

  Gilla

 2. Stödjer detta projekt & Globala Malmödagen 21/11 på Moriska Paviljongen Malmö Folkets Park 21/11 kl. 08.30- 17.00! Kostnadsfritt inkl. fika och lunch är gentilt!
  Mats Cassel MGC Newsletters Samhällsdebattören & Lobbyisten Sölvesborg & SydSverige

  Gilla